Απολαύστε το βαφείο της Lamborghini Urus (+video)

H Urus είναι πλέον για τη Lamborghini ο… «μήνας που θρέφει τους έντεκα», μιας και μοσχοπουλάει. Οι πωλήσεις της Urus έχουν απογειωθεί και ήδη στο πρώτο εξάμηνο του έτους έχουν αγγίξει τις 4.553 ταξινομήσεις.

Δείτε ακόμα: Ρωσικό Honda HR-V ζήλεψε την Lamborghini Urus

Απόλυτα λογικό λοιπόν τα μεγαλοστελέχη της Lamborghini να την προσέχουν ιδιαίτερα και να έχουν δημιουργήσει ένα νέο υπερσύγχρονο βαφείο στις εγκαταστάσεις της Sant’ Agata. Για είμαστε ακριβείς, η μάρκα αρχικά διπλασίασε τις εγκαταστάσεις παραγωγής, όπου πλέον το συνολικό εμβαδόν αγγίζει τα 160.000 τετραγωνικά μέτρα, έναντι των 80.000 που ήταν το 2016 και εν συνεχεία εγκατέστησε το νέο υπερσύγχρονο βαφείο. Η διαδικασία βαφής είναι ως επί τω πλείστον αυτοματοποιημένη και μόνο στα ραφιναρίσματα μπαίνει ανθρώπινο χέρι, εξ ου και οι έξτρα προσλήψεις 200 επιπλέον τεχνιτών.

Διαβάστε επίσης: Η Lamborghini Urus ισοπεδώνει την Porsche Cayenne Turbo (+video)

Τα χρώματα χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες (standard, special, matte και Ad Personam), όπου η τελευταία (όπως μαρτυράει και το όνομά της), προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα δημιουργίας του δικού τους, αποκλειστικού χρώματος.

Δείτε το βίντεο κι απολαύστε πως φτιάχνεται ένα κομψοτέχνημα!

 

Get it on Google Play Download on the App Store