Νέες BMW M3/M4 «χρυσάφι» από τη Manhart

Η εμφάνιση των BMW M3/M4 δεν σταματά να προκαλεί αντιδράσεις. Για αυτό έρχεται η Manhart, να δώσει άλλο αέρα στις κορυφαίες «Μπέμπες» τόσο πάνω, όσο και κάτω από το περιτύλιγμα.

Εξωτερικά, ο κλασικός -για αυτοκίνητο του Γερμανού βελτιωτή- χρωματικός συνδυασμός μαύρου-χρυσαφί κεντρίζει τα βλέμματα. Οι λωρίδες στις πόρτες και από το πάνω μέρος της αμφιλεγόμενης μάσκας μέχρι πίσω, χαρίζουν μοναδική παρουσία στις δυο BMW. Οι λεπτομέρειες ίδιου χρώματος στους προφυλακτήρες και τις ζάντες των 21 ιντσών, σε ελαστικά 265/30 και 305/25 εμπρός-πίσω, εξασφαλίζουν πως κανείς δεν πρόκειται να μπερδέψει M3 ή M4 της Manhart με οποιαδήποτε άλλη. Το αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα (splitter εμπρός, πλαίνές ποδιές, διαχύτης και αεροτομή πίσω) και η χαμηλωμένη ανάρτηση της H&R ολοκληρώνουν το πιο απειλητικό look.

Κάτω από αυτό, οι MH3 και MH4 (όπως ονομάζει η Manhart τις βελτιωμένες M3 και M4 αντίστοιχα) διαθέτουν νέο εγκέφαλο και σύστημα εξαγωγής. Αναβαθμίσεις που αυξάνουν την απόδοση στα 620 άλογα και τα 750 Nm για τις Competition (από 510 ίππους και 650 Nm των εργοστασιακών), ενώ οι απλές εκδόσεις φτάνουν στα 590 άλογα (από 480). Επιδόσεις δεν ανακοινώνονται, όμως προφανώς δεν θα έχουν σχέση με τα 4,2 δλ. της απλής και τα 3,9 δλ. της Competition για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, ενώ θεωρείται δεδομένο πως ο κόφτης των 250 χλμ./ώρα ανήκει στο παρελθόν.

Get it on Google Play Download on the App Store