O AC Schnitzer βελτιώνει τη BMW X2 (+video)

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer δεν αφήνει μοντέλο της BMW στην ησυχία του εδώ και χρόνια και καλά κάνει, καθώς έχει παρουσιάσει μερικές από τις καλύτερες και ποιοτικότερες βελτιώσεις για τα αυτοκίνητα της γερμανικής μάρκας.

Δείτε ακόμη: Bελτιωμένη Porsche 911 Turbo «τρομάζει» την GT2 RS (+video)

Πλέον, σειρά πήρε η BMW X2 για να γνωρίσει τι εστί Schnitzer, τουλάχιστον όσον αφορά στο οπτικό κομμάτι, αφού όπως ενημέρωσε ο βελτιωτής θα ακολουθήσει και μηχανολογική αναβάθμιση.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ανακοινώνει ο AC Schnitzer το πρώτο αυτό βελτιωτικό πακέτο για την BMW X2 περιλαμβάνει αισθητικές και αεροδυναμικές βελτιώσεις, χωρίς πάντως να υπάρχουν δραματικές αλλαγές. Συγκεκριμένα, η BMW X2 έχει γίνει πιο επιθετική μετά τις επεμβάσεις του βελτιωτή χάρη στο M-Technik εμπρός σπόιλερ, τις τριγωνικές ενθέσεις για τους αεραγωγούς τους εμπρός προφυλακτήρα και την αεροτομή οροφής.

Το εντυπωσιακότερο νέο στοιχείο του αυτοκινήτου όμως, όπως φαίνεται και από τις εικόνες είναι οι ζάντες AC1, οι οποίες διατίθενται σε 19 ή 20 ίντσες. Το παζλ των βελτιωτικών αλλαγών ολοκληρώνουν οι δύο απολήξεις εξάτμισης και τα σήματα της AC Schnitzer στο αμάξωμα.

Διαβάστε επίσης: H ΑΒΤ βελτιώνει το Audi A8

Όπως προείπαμε, μηχανικές αλλαγές δεν υπάρχουν προς το παρόν, παρά μόνο στην ανάρτηση η οποία πλέον χαμηλώνει το αυτοκίνητο 20 χλστ. εμπρός και 35 χλστ. πίσω, ενώ ο Schnitzer έχει ανακοινώσει πως θα πρέπει να περιμένουμε αύξηση ιπποδύναμης από τους 190 στους 222 ίππους για την X2 20d.

Get it on Google Play Download on the App Store