Το ιδανικό Land Cruiser για τους ελληνικούς δρόμους

Το Toyota Land Cruiser είναι γνωστό στο πέρασμα των δεκαετιών για τις μεγάλες ικανότητες κίνησής του σε δύσβατα εκτός δρόμου εδάφη, αλλά και για την πολυτέλεια που προσφέρει στις τελευταίες γενιές του. Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που το αγοράζουν για να κυκλοφορούν στις πόλεις και να καβαλάνε τα πεζοδρόμια, ή το πολύ να πατήσουν σε καμιά αμμουδιά.

Δείτε ακόμα: Το Toyota Land Cruiser έφτασε τις 10 εκατ. πωλήσεις

Ωστόσο, το Land Cruiser μπορεί με τις κατάλληλες μετατροπές να γίνει ακόμα πιο «αγρίμι» εκτός δρόμου, ή και στην… άσφαλτο για τους δρόμους που είναι βομβαρδισμένοι και γεμάτοι λακκούβες και μπαλώματα. Ένα τέτοιο Land Cruiser είναι το εικονιζόμενο που έχει επιμεληθεί η εταιρία Atoy Customs από τις Φιλιππίνες και ανέλαβε να παρουσιάσει και να φωτογραφήσει το Street63. Ας δούμε παρακάτω τις μετατροπές που έχουν γίνει σε αυτό το θηριώδες Land Cruiser.

Δείτε ακόμα: Ρετρό και συλλεκτικό νέο Toyota Land Cruiser Heritage

Εξωτερικά, το βαθύ βυσσινί αμάξωμά του ξεχωρίζει αρχικά από το νέο προφυλακτήρα εμπρός με τις κομμένες άκρες, οι οποίες αυξάνουν σημαντικά τη γωνία εισόδου, ενώ η αλουμινένια ποδιά στον κινητήρα προστατεύει από τις επαφές με πέτρες. Στη θέση των εργοστασιακών ζαντών έχουν τοποθετηθεί καινούργιες χρυσαφί 18 ιντσών, συνδυασμένες με χωμάτινα ελαστικά διαστάσεων 305/65. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, προστατευτικά στις πόρτες και γάντζος στον πίσω προφυλακτήρα.

Δείτε ακόμα: Πωλούνται αγροτικά Toyota Land Cruiser

Αλλαγές έχουν γίνει και στις αναρτήσεις του, όπου τοποθετήθηκαν νέα αμορτισέρ και ελατήρια, ενώ για τον κινητήρα δεν αναφέρονται μετατροπές. Πληροφοριακά το πληθωρικό Land Cruiser LC200 των 5.170 χλστ. μήκους τροφοδοτείται με ένα 4.5 λτ. V8 ντίζελ κινητήρα απόδοσης 232 ίππων και 615 Nm ροπής και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Οι τιμές του στις Φιλιππίνες ξεκινούν από 4.395.000 πέσο (78.370 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store