Mazda RX-8 ήθελε να γίνει RX-Vision (+videos)

Μια ομάδα φοιτητών του Nihon Automobile College (NATS), δημιούργησε ένα αμφιλεγόμενο bodykit για όσους κατόχους Mazda RX-8 δεν αντέχουν να περιμένουν το πότε η ιαπωνική εταιρεία θα φέρει στην παραγωγή το RX-Vision!

Το… ιδιαίτερο Mazda RX-8 παρουσιάστηκε στην έκθεση του Τόκιο, έχοντας ως πηγή έμπνευσης το RX-Vision Concept, το οποίο παρουσιάστηκε το 2015 στην τότε έκθεση του Τόκιο, ως το διάδοχο μοντέλο του RX-8.

Δείτε ακόμα: Νέο ηλεκτρικό Mazda MX-30 με πόρτες α λα RX-8!

Το bodykit του NATS περιλαμβάνει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω όμοια με του πρωτότυπου μοντέλου, το καπό είναι κι αυτό νέο, τα φτερά είναι αρκετά φουσκωμένα, ενώ και η μάσκα είναι ίδια με του RX-Vision. Κερασάκι στην τούρτα η αερανάρτηση που το χαμηλώνει εξαιρετικά πολύ, κάνοντάς το να ακουμπάει στο έδαφος. Βέβαια πηγαίνοντας προς τα πίσω, η 4θυρη φύση του μοντέλου δεν κρύβεται, με τη βελτιωτική ομάδα να έχει κάνει ότι μπορεί για να προσδώσει μια διαφορετική όψη, η οποία δε θυμίζει όμως αρκετά το πρωτότυπο μοντέλο.

Διαβάστε επίσης: «Αόρατο» hardtop σε Mazda MX-5!

Ο πίσω προφυλακτήρας είναι αρκετά στρογγυλεμένος, με τα διπλά στρογγυλά φανάρια να ενώνονται με μια λεπτή λωρίδα κι επιπρόσθετα έχει προσαρτηθεί μια μεγάλη αεροτομή, ομολογουμένως αμφιλεγόμενης αισθητικής.

Get it on Google Play Download on the App Store