Toyota Prius με άρωμα Ferrari!

Κάποιοι ιδιοκτήτες Prius μπορεί να κάνουν «ένοχα» -λόγω εκπομπών ρύπων- και άφταστα –λόγω κόστους- όνειρα για Ferrari FF. Ένας βελτιωτής από την Ιαπωνία, έρχεται να τους βγάλει από την δύσκολη θέση.

Δείτε ακόμα: Απίστευτο αγωνιστικό Toyota Prius με V8 500 ίππων (+video)

O Albermo ειδικεύεται στις «πλαστικές» που μετατρέπουν μοντέλα της Toyota σε ιταλικές υπερκατασκευές. Είδαμε το RAV4 που θέλει να γίνει Lamborghini Urus. Σειρά παίρνει το Prius, που θαυμάζει την Ferrari FF. Το SP42, όπως ονομάζεται το κιτ, αποτελείται από έναν προφυλακτήρα, που είναι σχεδόν ίδιος με αυτόν του ιταλικού supercar. Το σχήμα της μάσκας και η διαμόρφωση των πλαϊνών εισαγωγών, παραπέμπουν ευθέως στην FF. Παράλληλα, προστίθεται και η απαραίτητη λωρίδα στα χρώματα της ιταλικής σημαίας κατά μήκος του αμαξώματος, ενώ δεν λείπει ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα.

Διαβάστε επίσης: «Σκύλος» το Toyota Prius σε γερμανικό τεστ

Το συνολικό κόστος της μετατροπής ανέρχεται στα 186.000 γεν (1.611 ευρώ) και συνοδεύεται από σήματα, που επίσης θυμίζουν Μαρανέλο. Επειδή οι Ιταλοί δεν αστειεύονται με κάτι τέτοια και κινούν επί τόπου νομικές διαδικασίες, αντί για το «Cavallino Rampante» συναντάμε ένα είδος πτηνού, ενώ και τα χρώματα είναι ανεστραμμένα σε σχέση με το αυθεντικό. Στο σήμα της Ferrari η σειρά είναι πράσινο-λευκό-κόκκινο. Στο ιμιτασιόν, κόκκινο-λευκό-πράσινο. Οι λωρίδες πάντως του αμαξώματος πάντως είναι κανονικές.

Get it on Google Play Download on the App Store