Toyota RAV4 θέλει να γίνει Lamborghini Urus

Το πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως SUV μοντέλο είναι το νέο Toyota RAV4, το οποίο απευθυνόμενο σε ένα οικογενειακό κοινό προσφέρει ότι αναζητήσει κανείς από ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Οι ανέσεις και η πρακτικότητα έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ δεν φτιάχτηκε για όσους αναζητούν σπορ χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα: Toyota GR Corolla έτοιμο για φουλ επίθεση!

Θα φανταζόσασταν ποτέ το νέο Toyota RAV4 με εμπρόσθιο τμήμα που να θυμίζει την εξωτική Lamborghini Urus; Μάλλον όχι. Και όμως ο Ιάπωνας βελτιωτής Albermo έκανε πραγματικότητα αυτή τη μεταμόρφωση, για όσους έχουν ή θέλουν ένα καινούργιο RAV4 αλλά με την όψη της Urus. O Albermo πουλάει το body kit σε τρία διαφορετικά τμήματα. Ο προφυλακτήρας κοστίζει άβαφος 138.000 γεν (1.175 ευρώ) και οι κυψελωτοί αεραγωγοί στα πλαϊνά πωλούνται 8.000 γεν (68 ευρώ).

Δείτε ακόμα: Toyota Supra 440 PS VS BMW M4 (+video)

Το αντίγραφο του προφυλακτήρα της Urus μοιάζει τελικά αρκετά με εκείνο του αυθεντικού μοντέλου. Σίγουρα από μακριά δεν αποκλείεται να μπερδέψει αρκετούς, ειδικά αν μπει και το σηματάκι με τον μαινόμενο ταύρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην κορυφή της γκάμας του RAV4 τοποθετείται το νέο plug-in hybrid με τον κινητήρα των 2.5 λτ. και την συνδυαστική ισχύ των 306 ίππων. Το πιο δυνατό RAV4 όλων των εποχών επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 6,2 δλ. και εκπέμπει μόλις 29 γρ./χλμ. CO2.

Δείτε ακόμα: Toyota GR Corolla έτοιμο για φουλ επίθεση!

Get it on Google Play Download on the App Store