«Βέλος» Maserati MC20 με 123% καλύτερη αεροδυναμική!

Η Maserati MC20 είναι από το εργοστάσιο μια έξοχη κατασκευή, με προσεγμένη αεροδυναμική και αιχμαλωτική εμφάνιση. Η 7 Designs αναβαθμίζει αμφότερους τους τομείς, με έμφαση στην παραγωγή κάθετης δύναμης και την εκμετάλλευση του αέρα.

Η βελτιωμένη «Τρίαινα» ξεχωρίζει χάρις στο επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο, που αποτελείται από splitter και ακροπτερύγια στον εμπρός προφυλακτήρα, τις πλαϊνές ποδιές και το συνδυασμό αεροτομής-διαχύτη πίσω, όπου παράλληλα συναντάμε τις διπλές απολήξεις της νέας εξάτμισης. Τα νέα πάνελ εξοικονομούν 5,7 κιλά, ενώ άλλα 6,8 κιλά γλιτώνει το νέο σύστημα εξαγωγής. Το όφελος στην ισχύ του  3.0 V6 twinturbo Nettuno από αυτό φτάνει τα 20 άλογα, οπότε η MC20 της 7 Designs είναι 12,5 κιλά ελαφρύτερη (1.498 στο σύνολο) και αποδίδει πλέον 650 ίππους , διαμορφώνοντας την ειδική σχέση βάρους-δύναμης στα 2,3 κιλά ανά ίππο.

Οι εντυπωσιακές αναβαθμίσεις έρχονται στην αεροδυναμική απόδοση, η οποία -σύμφωνα με τους δημιουργούς του πακέτου- είναι 123% καλύτερη! Παράλληλα έχουμε τρομερή βελτίωση και στην παραγωγή κάθετης δύναμης, με την MC20 να «βιδώνεται» στο έδαφος από 361 κιλά downforce στα 320 χλμ./ώρα! Ακόμα πιο χρήσιμα στην πίστα και την επίτευξη χρόνων είναι τα 90 κιλά στα 160 χλμ./ώρα και τα 110 κιλά στα 200 χλμ./ώρα, που μπορούν να συνδυαστούν και με μεγαλύτερα φρένα.

Μόλις 25 MC20 Aria, όπως ονομάζεται το πακέτο, θα κατασκευαστούν, δίχως να ανακοινώνεται η τιμή του.

Get it on Google Play Download on the App Store