Βελτιωμένο Toyota Land Cruiser για όσους δεν αντέχουν την αναμονή! (+video)

Όπως είχαμε γράψει και μερικούς μήνες νωρίτερα η αναμονή για το Toyota Land Cruiser J300 φτάνει μέχρι και τα τέσσερα χρόνια. Αναμφίβολα μεγάλο διάστημα και μια μερίδα αγοραστών δεν προτίθεται να περιμένει τόσο για να αποκτήσει το νέο μοντέλο.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν έρχεται μια βελτιωτική εταιρεία με έδρα την Κίνα, η GBT, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή bodykit για το Land Cruiser της προηγούμενης γενιάς. Η μεγάλη διαφορά συγκριτικά με άλλες βελτιωτικές εταιρείες είναι πως οι δημιουργίες της προορίζονται για να προσομοιώνουν την εμφάνιση της νέας γενιάς Land Cruiser. Το νέο bodykit είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από τα social media της εταιρείας, εντυπωσιάζοντας με το πόσο καλά αντιγράφει το νέο μοντέλο. Στο εμπρόσθιο τμήμα το bodykit της GBT ενσωματώνει την τεράστια μάσκα του νέου Land Cruiser, το νέο προφυλακτήρα, αλλά και τα ελαφρώς μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα, που ενσωματώνουν πανομοιότυπα LED ημέρας με το Land Cruiser J300.

Πίσω ξεχωρίζουν τα νέα φωτιστικά σώματα έχουν εξελιχθεί εξ’ ολοκλήρου από την GBT για να θυμίζουν αυτά του Toyota Land Cruiser J300. Επιπλέον εντελώς νέα είναι η πόρτα του χώρου αποσκευών, όπως επίσης και ο πίσω προφυλακτήρας. Συνολικά η δουλειά που έχει γίνει είναι αξιοπρεπής κι από μακριά δεν πρόκειται κανείς να ξεχωρίσει πως βλέπει ένα βελτιωμένο Land Cruiser 200 κι όχι το γνήσιο 300άρι! Το κόστος της μετατροπής δεν έγινε γνωστό, με την εταιρεία να αναφέρει ως η τοποθέτηση του bodykit γίνεται με ευλάβεια και δεν αλλοιώνεται κανένα μέρος του αμαξώματος του θηριώδους SUV.

Get it on Google Play Download on the App Store