Έρχεται η πιο άγρια Bentley όλων των εποχών (+video)

Η Bentley έδωσε στη δημοσιότητα ένα video το οποίο μπορεί να μην δείχνει και πολλά από το νέο μοντέλο της, προετοιμάζει όμως το έδαφος όπως λέει η ίδια για το πιο ακραίο μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ.

Συχνά πυκνά η Bentley μας εντυπωσιάζει με τα δημιουργήματά της καθώς είναι εκρηκτικά σε επιδόσεις και απαράμιλλης γοητείας σε εμφάνιση. Ποιος μπορεί να ξεχάσει για παράδειγμα την «μεθυστική» Bentley Continental GT Supersports, το πιο ισχυρό μοντέλο της εταιρείας πριν μερικά χρόνια, που απέδιδε 630 ίππους και είχε τελική ταχύτητα η οποία ξεπερνούσε τα 320 χλμ./ώρα;

Πλέον η Bentley μεγάλωσε, ωρίμασε, έχει περισσότερη τεχνογνωσία και είναι διατεθειμένη να παρουσιάσει το πιο extreme μοντέλο που έχει δει ποτέ ο αυτοκινητικός κόσμος με το σήμα της στο καπό.

Δείτε επίσης: Πωλείται ξανά η Ferrari Testarossa από το Miami Vice

Στο κάθε άλλο παρά αποκαλυπτικό video, παίρνουμε μάτι… από μερικές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, τους νέους τροχούς, τις κόκκινες δαγκάνες φρένων αλλά και την αεροτομή από ανθρακονήματα.

Για πληροφορίες σχετικά με το μοτέρ και τις επιδόσεις της θα πρέπει να περιμένουμε την αυριανή μέρα, οπότε και θα γίνουν επισήμως τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου. Οι πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για μοτέρ V8 4.0 λτ. απόδοση κοντά στους 650 ίππους και τελική ταχύτητα κοντά στα 340 χλμ./ώρα.

Δείτε παρακάτω το video, στο οποίο μπορεί να μην βλέπουμε τη νέα Bentley αλλά την ακούμε για τα καλά!

Get it on Google Play Download on the App Store