Νέο κέντρο δοκιμών της Hyundai στο Nürburgring

Τον ερχόμενο Αύγουστο αναμένεται να ολοκληρωθεί το νέο κέντρο δοκιμών της Hyundai στο Nürburgring, όπου θα γίνεται η αξιολόγηση της ανάρτησης και των ρυθμίσεων αυτής, του συστήματος διεύθυνσης και του γενικότερου set up των μοντέλων της φίρμας, έτσι ώστε να είναι σύμφωνα με τις προτιμήσεις των Ευρωπαίων οδηγών.

Οι νέες κεντρικές κτηριακές εγκαταστάσεις της Hyundai στην πίστα του Nurburgring καλύπτουν τέσσερις ορόφους και έκταση 3.622 τ.μ. νέα εργαστήρια, χώρους γραφείων και ένα VIP χώρο φιλοξενίας. Η νέα μονάδα αποτελεί μια φυσική προέκταση του κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης που ιδρύθηκε το 2003 στο Rüsselsheim της Γερμανίας και μέσα σε λίγες εβδομάδες θα μπορούν να προσομοιώνουν 180.000 χλμ. οδήγησης, παρέχοντας πολύτιμα δεδομένα σε ένα ευρύ φάσμα παραμέτρων.

Ο Allan Rushforth, Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της Hyundai Motor Europe, δήλωσε σχετικά: «Η ποιότητα είναι μία από τις βασικές αξίες της Hyundai και είναι το κλειδί για την επίτευξη της ικανοποίησης πελατών. Το Nürburgring είναι η απόλυτη τοποθεσία για να γίνονται οι δοκιμές αντοχής των οχημάτων και είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε ό,τι μαθαίνουμε εκεί για όλα τα προς ανάπτυξη οχήματά μας.

«Η νέα μας εγκατάσταση θα αυξήσει την ικανότητα των δοκιμών μας, φέρνοντας άμεσα οφέλη στους πελάτες μας όσον αφορά την ποιότητα και τις επιδόσεις των οχημάτων μας.» 

Get it on Google Play Download on the App Store