Νέο πακέτο M Performance για τη BMW Σειρά 6 Gran Turismo

Η BMW αποκάλυψε το νέο πακέτο αξεσουάρ από την επίσημη M Performance για τη νέα Σειρά 6 Gran Turismo, τονίζοντας την εμφάνισή της, αλλά και ενισχύοντας και την εσωτερική της πολυτέλεια. Το νέο πακέτο είναι διαθέσιμο για τις εκδόσεις 630i, 640i, 640 ixDrive της νέας κορυφαίας BMW.


Σε ό,τι αφορά λοιπόν στην εμφάνιση της BMW Σειρά 6 Gran Turismo, η M Performance προσφέρει νέα εμπρόσθια γρίλια σε μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα, πλαστικό με ενίσχυση από carbonγια τους καθρέπτες, νέες απολήξεις εξάτμισης (4 διαφορετικές επιλογές), αλλά και ειδικές μαύρες-γκρι λωρίδες στα πλαϊνά.

Οι τροχοί της M Performance έχουν διχρωμία και νέο design για τις ζάντες των 21 ιντσών, ενώ υπάρχουν επιπλέον και πιο σπορ ελαστικά (245/35 εμπρός και 275/30 πίσω). Ενισχυμένο είναι και το σύστημα πέδησης, με τρυπητούς/αεριζόμενους δίσκους και τετραπίστονες δαγκάνες.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί ξεχωρίζει το σπορ τιμόνι με το επίπεδο κάτω τμήμα και τις επενδύσεις από αλκαντάρα και μαλακό δέρμα Nappa, ενώ στάνταρ έρχονται και τα paddles αλλαγής ταχυτήτων ακριβώς από πίσω του για το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic

Διαβάστε ακόμα: 

Έκθεση BMW: Οι ήρωες της Βαυαρίας 

Πρώτη αποκάλυψη του νέου BMW i8 Roadster (+video) 

Νέα πλατφόρμα με μεταχειρισμένα BMW – ΜΙΝΙ

Get it on Google Play Download on the App Store