BMW X5 με αυθεντικά carbon Μ Performance Accessories (video)

Η δυναμική και πολυτελής ταυτόχρονα BMW X5, μπορεί να αποκτήσει ακόμα πιο σπορτίφ και ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση μέσω των αυθεντιών Μ Performance Accessories. Κάποια από αυτά παρουσιάζονται στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω και τα περισσότερα είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα.


Ξεκινώντας από το αμάξωμα χρώματος Space Grey, φέρει στο εμπρός άκρο μαύρη γυαλιστερή μάσκα χωρίς ίχνος χρωμίου, ενώ χαμηλά στον προφυλακτήρα έχει τοποθετηθεί carbon σπόιλερ. Από το «εξωτικό» αυτό υλικό είναι κατασκευασμένα και τα καλύμματα των καθρεπτών. Στα μαρσπιέ έχουν ενσωματωθεί μαύρα ένθετα με το λογότυπο «M Performance» και συνδυάζονται με 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Carbon είναι και τα σπόιλερ στα πλαϊνά του πίσω προφυλακτήρα, όπως και ο διαχύτης. Τέλος, στην αεροτομή που βρίσκεται στο τελείωμα της οροφής έχει προστεθεί ένα ακόμα διακριτικό σπόιλερ.

Τιμές δεν αναφέρονται, ωστόσο το συνολικό κόστος για όλο το carbonπακέτο μαζί με τις ζάντες και την τοποθέτηση μπορεί να είναι παραπλήσιο με την αγορά ενός μικρού αυτοκινήτου, έστω και μεταχειρισμένου.

Get it on Google Play Download on the App Store