Ετοιμάζεται ισχυρότερη BMW M2 με πάνω από 400 ίππους

Η κορυφαία μικρομεσαία κουπέ BMW M2 Coupe θα αποκτήσει πιο σκληροπυρηνική έκδοση, η οποία θα ονομαστεί CSL ή GTS (όπως η M4 GTS) και θα φέρει αρκετές μηχανικές αλλά και αισθητικές αλλαγές, έτσι ώστε να έχει πιο αγωνιστικά χαρακτηριστικά.


Να υπενθυμίσουμε ότι η M2 Coupe εφοδιάζεται με 3.0 λτ. κινητήρα απόδοσης 370 ίππων και 465 Nm ροπής, ο οποίος προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα (4,3 δλ. με το αυτόματο 7 σχέσεων MDCT) και η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 270 χλμ./ώρα.

Η πιο hardcore BMW M2 αναμένεται να αποκτήσει περισσότερα αεροδυναμικά βοηθήματα (π.χ. πίσω σπόιλερ), νέες ζάντες και πιο χαμηλωμένο αμάξωμα. Στο εσωτερικό, το πίσω κάθισμα αναμένεται να αφαιρεθεί για να εξοικονομηθεί βάρος, ενώ πολλά μέρη του αμαξώματος θα κατασκευαστούν από ανθρακονήματα.

Στον κινητήρα τέλος, έναντι των 370 ίππων της τωρινής BMW M2, αναμένεται η ισχύς της νέας κορυφαίας έκδοσης να ξεπεράσει τα 400 άλογα, κάνοντας χρήση του 3λιτρου turbo μοτέρ της M4 GTS. Άλλωστε έχουν βγει βελτιωμένες BMW M2 με πάνω από 400 ίππους. Έτσι, θα επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα πιο κοντά στα 4 δευτερόλεπτα.

 

Get it on Google Play Download on the App Store