Αναβαθμισμένο Tesla Model S P100D με επιδόσεις LaFerrari!

Φυσιολογική εξέλιξη αλλά και σημεία των καιρών θα έλεγε κανείς ακούγοντας τα νέα από το στρατόπεδο της Tesla, η οποία ανακοίνωσε μέσω του ιδρυτή της Elon Musk πως μέσω μίας απλής αναβάθμισης τα Model S P100D και X P100D γίνονται ταχύτερα.

Αυτό βέβαια δεν είναι είδηση που ρίχνει από τα σύννεφα όποιον ασχολείται με τα νέα στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς η Tesla μας είχε προϊδεάσει για τις εξελίξεις αυτές πριν από κάποιο διάστημα, όταν είχε δηλώσει πως εκτός του ότι ψάχνει χώρο για εργοστάσιο επί ευρωπαϊκού εδάφους, ετοιμάζεται να βγάλει λογισμικό που θα κάνει γρηγορότερα τα μοντέλα της, μέσω σχετική αναβάθμισης.

Δείτε ακόμα: Lamborghini Huracan ζορίζεται να πιάσει το Tesla Model S P100D

Τώρα λοιπόν ο Elon Musk με tweets στον προσωπικό του λογαριασμό έρχεται να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της εταιρείας του, καθώς ανακοίνωσε πως τα Model S P100D και Model X P100D μέσω δωρεάν αναβάθμισης γίνονται γρηγορότερα κατά 0,1 δλ. στο 0-60 μίλια/ώρα (0-96 χλμ./ώρα δηλαδή).

Με αυτό ως δεδομένο, πλέον το Model S P100D χρειάζεται 2,4 δλ. για το 0-96 χλμ./ώρα, ενώ το Model X P100D χρειάζεται 2,8 δλ. για την αντίστοιχη δοκιμασία.

Get it on Google Play Download on the App Store