Νέα Βρετανική φίρμα κατασκευής σπορ πολυτελών αυτοκινήτων




Ο Βρετανός επιχειρηματίας και λάτρης των αυτοκίνητων, David Brown, δημιούργησε τη νέα φίρμα κατασκευής αυτοκινήτων με την ονομασία «David Brown Automotive», η οποία θα παρουσιάσει το πρώτο της μοντέλο τον ερχόμενο Απρίλιο του 2014. Στην ομάδα του David Brown, βασικό στέλεχος είναι ο Alan Mobberley, ο οποίος ήταν επικεφαλής σχεδιασμού στην Land Rover για 19 χρόνια, μέχρι το 2005, ενώ και οι τεχνικοί διαθέτουν με την σειρά τους μακρόχρονη εμπειρία στην ανάπτυξη και παραγωγή αυτοκινήτων.

Το επερχόμενο μοντέλο με την κωδική ονομασία «Project Judi» θα διατεθεί προς πώληση σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και λέγεται ότι θα συνδυάζει την κλασική εξωτερική σχεδίαση με την τελευταία λέξη στην απόδοση και τεχνολογία.

Σχετικά με το εν λόγο project, o ιδρυτής της νέας Βρετανικής φίρμας δήλωσε σχετικά: «Ήθελα όλο το στιλ ενός κλασικού αυτοκινήτου, αλλά με σύγχρονες δυνατότητες και ευκολίες. Αυτό είναι που ήθελα σε ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Γι’αυτό λοιπόν το δημιούργησα ο ίδιος.»

Περισσότερα στοιχεία θα ανακοινωθούν κοντά στην ημερομηνία της παρουσίασής του. 




Get it on Google Play Download on the App Store