H TECHART αναβαθμίζει τις Porsche 911 Carrera 4S

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος TECHART, o οποίος ειδικεύεται στα μοντέλα της Porsche, θα παρουσιάσει στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ένα νέο πακέτο αναβάθμισης για τις Porsche 911 Carrera 4S Coupe και Cabriolet. Η βελτίωση περιλαμβάνει αλλαγή των εξατμίσεων με διπλές απολήξεις και ειδική βαλβίδα ήχου που ελέγχεται μέσω του «sport» μπουτόν, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα, ενώ μέσω ενός άλλου κουμπιού η μπροστινή ανάρτηση μπορεί να ανυψωθεί κατά 60 χλστ. (για την αποφυγή «τραυματισμών» του αμαξώματος) και να επανέλθει αυτόματα στο επιθυμητό, χαμηλό ύψος όταν η 911 περάσει τα 60 χλμ./ώρα.

Επιπλέον, στα 140 χλμ./ώρα το διπλό εμπρός σπόιλερ με τον ενσωματωμένο διαχύτη μειώνει την άνωση στον εμπρός άξονα κατά 5 κιλά και σε συνδυασμό με την πίσω αεροτομή δημιουργείται επιπλέον κάθετη δύναμη στο πίσω μέρος του οχήματος 17,5 κιλών, ενώ μέχρι την τελική ταχύτητα το ποσοστό αυξάνεται στα 76 κιλά. Πρόσθετα οι ειδικές ζάντες αλουμινίου των 20 και 21 ιντσών είναι ελαφρύτερες κατά 15% από τις «κοινές» ζάντες ίδιας διάστασης.

Στο εσωτερικό υπάρχουν λεπτομέρειες σε πράσινο χρώμα αντίστοιχο με το «Emerald Green» του αμαξώματος, όπως είναι οι ραφές στις μαύρες δερμάτινες επενδύσεις που καλύπτουν ολόκληρο το σαλόνι, στις πλάτες των καθισμάτων, στον πίνακα οργάνων, στο Sport Chrono και στον επιλογέα των ταχυτήτων.

Στον κινητήρα δεν έχει γίνει καμία επέμβαση και έτσι παραμένει ο 6κύλινδρος boxer των 3.8 λίτρων ισχύος 400 ίππων σε συνδυασμό με 4κίνηση και το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο PDK, ο οποίος επιταχύνει την 911 Carrera 4S από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα.  

Get it on Google Play Download on the App Store