Έξι νέα Audi R8 και Q7 για την αστυνομία του Ντουμπάι

Στο Γενικό Αρχηγείο της Αστυνομίας του Ντουμπάι προστέθηκαν έξι νέα αυτοκίνητα υψηλών προδιαγραφών, τα οποία είναι τέσσερα Q7 και δύο R8. Μαζί και με τα υπόλοιπα supercars που διαθέτει στον στόλο των περιπολικών, όπως είναι τα μοντέλα Porsche 918 Spyder, Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, McLaren MP4-12C, Aston Martin One-77, Mercedes SLS AMG, Bentley Continental, BMW i8, Lexus RC F κ.λπ., η αστυνομία του Ντουμπάι έχει τα πιο πολυπόθητα περιπολικά στον κόσμο.

Τα νέα αυτά «σούπερ» περιπολικά θα ενισχύσουν περεταίρω την ασφάλεια του εμιράτου, ενώ παράλληλα στόχος της αστυνομίας του Ντουμπάι είναι να προσεγγίσει τους νέους και ειδικά τους νέους, για την ασφάλεια της κυκλοφορίας στους δρόμους.

Δείτε ακόμα: Περιπολικό BMW i8 για την αστυνομία της Αυστραλίας

Τα δύο Audi R8 είναι τα στάνταρ μοντέλα με τον V10 κινητήρα των 5.2 λτ. ισχύος 540 ίππων και 540 Nm ροπής, ο οποίος προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 320 χλμ./ώρα. Όσο για τα Audi Q7, μη φανταστείτε ότι επιλέχθηκε ντίζελ μοντέλο, αλλά βενζίνης με τον 3.0 TFSI κινητήρα απόδοσης 333 ίππων και 440 Nm ροπής. Το μεγάλο και πολυτελές SUV επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store