Μεταφέροντας τεράστιο έλατο με Audi R8 (+video)

 

Ο ιδιοκτήτης αυτού του Audi R8 V10 Plus ήθελε να αγοράσει ένα μεγάλο, φυσικό έλατο για να στολίσει φέτος στις γιορτές, όμως δεν είχε άλλο αυτοκίνητο για τη μεταφορά. Έτσι τοποθέτησε το δέντρο στην οροφή του γερμανικού supercar και έβαλε τη γυναίκα του να το κρατάει.

Το συγκεκριμένο Audi R8 V10 Plus εφοδιάζεται με έναν 5.2 λτ. βενζινοκινητήρα ο οποίος αποδίδει 610 ίππους και είναι ένα από τα πλέον ικανά supercar σε επιδόσεις και οδική συμπεριφορά.

Δείτε επίσης: Το Nissan GT-R που φιλοδοξεί να σπάσει το 7άρι στο 400άρι (+video)

Σίγουρα όμως δεν είναι ιδανικό, αν θες να μεταφέρεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και μάλιστα τεράστιο. Ο ιδιοκτήτης του Audi R8 όμως δεν είχε άλλη επιλογή και έτσι πήρε το δέντρο, έστρωσε μια κουβέρτα στην οροφή του αυτοκινήτου, έβαλε το δέντρο πάνω σε αυτή και το έδεσε με σχοινιά τα οποία έδωσε στη γυναίκα του να τα κρατάει.

Τι να πούμε τώρα για τον άνθρωπο αυτό; Το μόνο που ελπίζουμε είναι το αυτοκίνητο να μην έπαθε τίποτα, καθώς είναι όλο ντυμένο με διάφανη προστατευτική μεμβράνη όπως εξηγεί και ο ίδιος στο video που ακολουθεί, αλλά και να έφτασε στον προορισμό του ασφαλώς.

Get it on Google Play Download on the App Store