Το ακριβότερο άσχημο αυτοκίνητο έχει 1.600 PS (+video)

Ο Dartz είναι βελτωτικός οίκος από τη Λετονία και φημίζεται για τις εκκεντρικές του δημιουργίες. Αυτή τη φορά όμως μάλλον το παράκανε με την παρουσίαση του Prombon Black Alligator 2K17, το οποίο είναι το ασχημότερο και το ακριβότερο αυτοκίνητο του πλανήτη.

Δυστυχώς για τα μάτια μας και για το ίδιο το αυτοκίνητο, μία Mercedes-AMG GLS63 έπεσε στα χέρια του Dartz και αποτέλεσε τη βάση για να δημιουργηθεί αυτό το έκτρωμα που βλέπουμε στις εικόνες. Βλέπετε οι Λετονοί, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι πως διέσυραν το αυτοκίνητο με τις επιλογές τους, σε μία προσπάθειά τους να του προσθέσουν πλούτο και πολυτέλεια.

Δείτε επίσης: Toyota Celica του 1971 με μοτέρ 1.000 PS και τετρακίνηση από Nissan GT-R (+video)

Και μπορεί με το μοτέρ να τα κατάφεραν πολύ καλά, αφού από ότι ισχυρίζονται το V8 σύνολο 5.5 λτ. αποδίδει 1.600 άλογα και 1.500 Nm ροπής, δεν ισχύει το ίδιο και για το αμάξωμα ή το εσωτερικό.

Ο Dartz δεν δίνει τιμή για το έκτρωμά του… αυτό που λέει όμως είναι πως το τιμόνι χρειάζεται τέσσερις εβδομάδες για να φτιαχτεί και έχει επένδυση από δέρμα κροκόδειλου ενώ διατείνεται πως έχει 292 μαύρα διαμάντια, δύο ρουμπίνια, λευκό χρυσό και κουμπιά από χρυσό 14 καρατίων.


 

 

Get it on Google Play Download on the App Store