Ποιος διάσημος τραγουδιστής «σκοτώνει» τη Ferrari του;

Όταν έχεις πολλά λεφτά δεν σε νοιάζει να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο από το στόλο σου που για δικούς σου λόγους θεωρείς πως δεν έχει θέσει πια για αυτό στο πάρκινγκ της καρδιάς σου… Έτσι και ο Justin Bieber θέλει να ξεφορτωθεί τη Ferrari 458 Italia, αφού την βαρέθηκε…

Ο διάσημος νεαρός, Καναδός τραγουδιστής έχει αδυναμία στα πολυτελή αλλά και στα γρήγορα αυτοκίνητα και ένα από αυτά που βρίσκονται στη συλλογή του είναι και η εικονιζόμενη Ferrari 458 Italia.

Δείτε επίσης: Πωλείται η Maserati του Messi

Μάλιστα δεν την έχει αφήσει «μαμά» αφού απευθύνθηκε στην West Coast Customs η οποία ανέλαβε να την αναβαθμίσει αισθητικά. Έτσι, τοποθετήθηκε μεμβράνη στο μπλε χρώμα που βλέπετε στην εικόνα, bodykit της Liberty Walk, 20ιντσες ζάντες Forgiato και νέα ανάρτηση.

Στο βιογραφικό του αυτοκινήτου συμπεριλαμβάνεται ένα μικρό ατύχημα, χωρίς όμως να έχουν ανοίξει οι αερόσακοι αλλά και μία δήλωση ως… απολεσθέν καθώς ο Bieber είχε ξεχάσει που το είχε παρκάρει και δεν το έβρισκε…

Το αυτοκίνητο θα αλλάξει χέρια μέσω δημοπρασίας η οποία ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αριζόνα και θα κρατήσει έως και τις 22 Ιανουαρίου. Η τιμή που θα πιάσει υπολογίζεται κοντά στα 150.000 ευρώ. 

Get it on Google Play Download on the App Store