Βελτιωμένο Honda από τη Mugen, τραγωδία…

Πολλά και διάφορα ήταν τα αυτοκίνητα που είδαμε στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο φέτος. Άλλα ήταν εντυπωσιακά και άλλα πέρασαν απαρατήρητα. Άλλα ήταν όμορφα και άλλα άσχημα… Όπως αυτό εδώ το Honda S660 Mugen Garu που παίζει να είναι το ασχημότερο Honda ever!

Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο βασίζεται στο Honda S660 (δείτε το εδώ και διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για αυτό) και είναι δημιούργημα της Mugen, η οποία το ονομάζει Garu. Σύμφωνα με τη Mugen, όλο το αμάξωμα του αυτοκινήτου έχει αλλάξει, καθώς κανένα μέρος του δεν είναι το ίδιο (εκτός από τις γυάλινες επιφάνειες και τα πίσω φώτα, τα οποία πάντως έχουν τοποθετηθεί ανάποδα…), ενώ αλλαγμένα είναι και τα φωτιστικά σώματα εμπρός.

Δείτε επίσης: Μην κολλάς σε γυναίκα σε Honda S2000 γιατί θα ξεφτιλιστείς… (+video)

Το Garu συνοδεύεται από νέες ζάντες αλουμινίου και νέο πάνελ οροφής. Όσον αφορά το μοτέρ του, εκεί δεν έχουμε κάποιες μετατροπές. Έτσι, ο τούρμπο S07A των 660 κ.εκ. και των τριών κυλίνδρων εξακολουθεί να αποδίδει 64 ίππους και 104 Nm ροπής, που μεταδίδονται στον πίσω άξονα μέσω κιβωτίου CVT ή χειροκίνητου έξι σχέσεων.

Πολλοί κάνουν λόγο για ένα συνονθύλευμα ανάμεσα σε Bugatti Chiron και Honda CR-Z, αλλά εμείς θα αρκεστούμε στο να το χαρακτηρίσουμε ως μία από τις πιο άσχημες μετατροπές που έχουμε δει ποτέ…

Εσύ τι λες;

Get it on Google Play Download on the App Store