Δεν φαντάζεσαι ποιο είναι το ευρωπαϊκό αυτοκίνητο που ξετρέλανε τον Tom Hanks

Όταν μπορείς να έχεις τα πάντα τότε μάλλον δεν σε συγκινεί κάτι εύκολα. Πόσο μάλλον όταν είναι ένα ταπεινό αυτοκίνητο. Και όμως… ο εκατομμυριούχος και βραβευμένος ηθοποιός Tom Hanks ξετρελάθηκε από το Fiat 126p το οποίο γνώρισε σε γυρίσματα ταινίας στην Ουγγαρία.

Ο ηθοποιός έδειξε να είναι ενθουσιασμένος με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, καθώς όποτε το συναντούσε πόζαρε δίπλα του και πόσταρε στη συνέχεια τις φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας «αυτό είναι το νέο μου αυτοκίνητο». Αν μάλιστα ακολουθήσετε τον ηθοποιό στο Instagram θα δείτε πολλές φωτογραφίες του με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης: Τι συμβαίνει σε ένα μοτέρ όταν εκκινεί σε -5,8 βαθμούς κελσίου (+video)

Φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από κάποιους Πολωνούς φαν του (δεν είναι τυχαίο το ότι είναι Πολωνοί αφού εκεί φτιαχνόταν το Fiat 126p), οι οποίοι συγκέντρωσαν ένα ποσό και αγόρασαν ένα Fiat 126p για να το δωρίσουν στον ηθοποιό.

Μάλιστα έχουν βρει συνεργείο για την αναπαλαίωση του αυτοκινήτου αλλά και μεταφορική που θα του το στείλει στον τόπο κατοικίας του στο Λος Άντζελες. Η 42χρονη Monika Jaskolska, η οποία ηγείται της πρωτοβουλίας αυτής λέει πως «το μόνο δώρο που μπορείς να κάνεις σε κάποιον που μπορεί να έχει τα πάντα, είναι κάτι που να το θέλει πραγματικά από καρδιάς. Και φάνηκε πως ο Hanks λάτρεψε το συγκεκριμένο Fiat το οποίο κατασκευαζόταν στη χώρα μου».

Άντε Tom να σε δούμε με αυτό το Fiatάκι να βολτάρεις στο Λος Άντζελες και τι στον κόσμο… Video να ανεβάσεις μην ξεχάσεις!

Get it on Google Play Download on the App Store