Έτσι διέλυσε το Nissan GT-R του (+video)

Φτάνει η κακιά στιγμή… Ένα λάθος μόνο για να δεις το αγαπημένο σου αυτοκίνητο, το καμάρι σου να διαλύεται από τον ίδιο τον εαυτό σου. Το μάθημα συνήθως είναι σκληρό και ο οδηγός του συγκεκριμένου Nissan GT-R R35 το έμαθε με τον πιο οδυνηρό τρόπο.

Όταν έχεις ένα αυτοκίνητο όπως το Nissan GT-R τότε προφανώς και γουστάρεις την γρήγορη οδήγηση. Και αν πραγματικά θες να πάρεις τα μέγιστα από αυτό, τότε το αυτοκινητοδρόμιο είναι το καλύτερο μέρος για να δοκιμάσεις τα δικά σου όρια αλλά και του αυτοκινήτου.

Δείτε επίσης: Nissan GT-R NISMO vs tuned GT-R 660hp (video)

Αυτό έκανε και ο οδηγός που πρωταγωνιστεί στο video μας, ο οποίος επισκέφτηκε με το αυτοκίνητό του το Circuit Park Zandvoort στην Ολλανδία. Δυστυχώς όμως για τον ίδιο αντί για μια μέρα με ωραίες αναμνήσεις, έχει να θυμάται ένα ατύχημα το οποίο προκάλεσε σοβαρή ζημιά στο αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα στην έξοδο δεξιάς στροφής, ο οδηγός του Nissan GT-R πάτησε για λίγο εκτός πίστας, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και τελικά να καταλήξει στο απέναντι τοιχίο. Ο ίδιος δεν έπαθε τίποτα, αλλά το αυτοκίνητο έχει σοβαρές ζημιές στο εμπρός μέρος, ενώ ξέσπασε και μικρής έκτασης πυρκαγιά.

Δείτε παρακάτω το video το οποίο είναι τραβηγμένο από αυτοκίνητο που ακολουθούσε.

Get it on Google Play Download on the App Store