Nissan Generation N: Η γενιά της καινοτομίας

Η Nissan, σε μια πρωτοποριακή κίνηση στο χώρο του αυτοκινήτου, δημιουργεί τη νέα Generation N, η οποία αποτελεί μια προσπάθεια ανάδειξης και επιβράβευσης ανθρώπων ή ομάδων, που μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, καταφέρνουν να καινοτομούν και να διακρίνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Μέσω αυτής της ενέργειας η Nissan έχει επιλέξει 20 ξεχωριστούν εκπροσώπους, οι δράσεις των οποίων παρουσιάζονται στο site www.nissangenerationn.gr. Πρόκειται για νέους ανθρώπους που διακρίνονται για το έργο τους σε τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, οι φυσικές επιστήμες, η ιατρική, η μηχανολογία, η κοινωνική προσφορά, ο αθλητισμός κ.α.

Διαβάστε ακόμα: Nissan Pulsar με χαμηλό επιτόκιο και 0% προκαταβολή

Μέσα από 20 σύντομα videos στο www.nissangenerationn.gr, οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας παρουσιάζουν το αντικείμενο και το όραμά τους καλώντας το κοινό να τους στηρίξει με την ψήφο τους. Οι 10 πρώτοι σε ψήφους θα επιβραβευθούν από τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. παίρνοντας ως δώρο από ένα αυτοκίνητο Nissan για έναν ολόκληρο χρόνο, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα το όραμά τους.

Διαβάστε ακόμα: 3 μικρομεσαία turbo με 15.000 ευρώ

Ανάλογα με τη φύση της δράσης του κάθε διαγωνιζομένου θα δοθεί και το κατάλληλο όχημα μέσα από τον πλήρη στόλο της Nissan. Την ίδια στιγμή, όσοι από το κοινό ψηφίζουν, θα μπαίνουν στην κλήρωση για 3 μεγάλα ταξίδια στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης. 


Get it on Google Play Download on the App Store