Η Porsche τα βάζει με τους αγοραστές Porsche 911 R

Ενοχλημένη φέρεται να είναι η Porsche από την τροπή που έχει πάρει η… καριέρα της 911 R η οποία έχει πέσει στα χέρια ανθρώπων οι οποίοι απλώς την αγόρασαν για να την μεταπωλήσουν και να βγάλουν λεφτά. Κάτι που σύμφωνα με τους Γερμανούς δεν βοηθά τη φήμη του μοντέλου.

Η Porsche 911 R πωλούνταν από την γερμανική μάρκα κοντά στα 180.000 δολάρια και ως καινούργια. Αυτή τη στιγμή όμως η αξία της εκεί έξω, στο… αυτοκινητικό χρηματιστήριο εκτιμάται στα 1.000.000 δολάρια. Αυτό συνέβη γιατί είναι η μοναδική 911 της γενιάς της που είχε χειροκίνητο κιβώτιο.

Δείτε επίσης: Κάρφωσε όπισθεν ενώ πήγαινε με 60 χλμ./ώρα (+video)

Χαρακτηριστικό αρκετό για να της προσδώσει τον επιθυμητό συλλεκτικό χαρακτήρα. Αυτό όμως έκανε πολλούς επιτήδειους να αγοράσουν την Porsche 911 R μόνο και μόνο για να την μοσχοπουλήσουν στη συνέχεια.

Αυτό δεν αρέσει καθόλου στην Porsche η οποία ζήτησε από τους αγοραστές των αυτοκινήτων της να μην βλέπουν τα δημιουργήματά της ως επένδυση λέγοντας μάλιστα πως «δεν είμαστε χρηματιστήριο και τα αυτοκίνητά μας δεν είναι μετοχές».

Μάλιστα είπε πως επιθυμεί οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της να τα εκτιμούν για αυτό που είναι και να μην τα βλέπουν σαν επένδυση.

Get it on Google Play Download on the App Store