Νέο Nissan Micra: Τιμές, εκδόσεις και πότε έρχεται

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης ανακοίνωσε τις αρχικές τιμές του νέου Nissan Micra, όπως επίσης τις διαθέσιμες εκδόσεις και πότε να λανσαριστεί στη χώρα μας.

Το ολοκαίνουργιο και σημαντικά βελτιωμένο πέμπτης γενιάς Micra θα είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες, δύο βενζίνης και έναν diesel, όπου όλοι συνδυάζονται με ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Το νέο Micra πλαισιώνουν οι εκδόσεις Energy, Αcenta, Ν-Connecta και Techna, ενώ θα προσφέρεται με μια ευρεία γκάμα επιλογών εξατομίκευσης σε χρωματικούς συνδυασμούς.

Δείτε ακόμα: Τα νέα ιαπωνικά μοντέλα του 2017

Σημειώνεται πως η Nissan θα προσφέρει το νέο Micra μέχρι και το τέλος Απριλίου, με μια δελεαστική έκπτωση που διαμορφώνεται ως εξής :

• Μείον (-) 600€ στις εκδόσεις με τους κινητήρες 1.0 (73hp) και turbo 0.9 (90hp) λίτρων βενζίνης. Κατά συνέπεια, οι τιμές για τις προαναφερόμενες εκδόσεις ξεκινούν από 12.090€ και 13.490€ αντίστοιχα.

• Μείον (-) 300€ για τις εκδόσεις με τον κινητήρα 1.5 (90hp) diesel. Κατά συνέπεια, η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινά από τις 14.890€.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Nissan Micra, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο Nissan.

Δείτε ακόμα: Nissan Qashqai, Juke και Pulsar με αναβάθμιση ισχύος

Get it on Google Play Download on the App Store