Οι τέσσερις νέες σήραγγες της Κορίνθου – Πατρών (+video)

 

Με ανυπομονησία περιμένουμε να τελειώσουν τα οδικά έργα στη νέα εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών τα οποία θα ανακουφίσουν τους χρήστες του δρόμου. Σε αυτό το νέο κομμάτι θα δούμε μεταξύ άλλων και τέσσερις εντυπωσιακές σήραγγες τις οποίες θα δούμε και στο video που ακολουθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με την Ολυμπία Οδό, στην κυκλοφορία θα δοθούν τις επόμενες ημέρες οι τέσσερις σήραγγες που βρίσκονται στο τμήμα της νέας εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών μεταξύ Αιγίου και Ρίου, στην περιοχή της Παναγοπούλας.

Δείτε επίσης: Πόσες Ferrari έχουν πωληθεί στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθύνοντα σύμβουλου της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτη Παπανικόλα, μετά την ολοκλήρωση άσκησης μεγάλης κλίμακας σε μία από τις σήραγγες (την άσκηση μπορείτε να τη δείτε στο δεύτερο video πιο κάτω) «σε λίγες μέρες θα δώσουμε στους χρήστες έναν ολοκληρωμένο αυτοκινητόδρομο, που θα προσφέρει ασφαλή και άνετη οδήγηση, ώστε να φτάνουν σε λιγότερο χρόνο από την Αθήνα στην Πάτρα».

Ο ίδιος συνέχισε με τις δηλώσεις του λέγοντας πως «η Ολυμπία Οδός είναι κατά 95% ολοκληρωμένο έργο, γεγονός που την καθιστά απολύτως λειτουργική σε όλο το μήκος της».

Δείτε στα δύο videos πως θα διαμορφωθεί ο νέος αυτοκινητόδρομος αλλά και την εξέλιξη της άσκησης μεγάλης κλίμακας.

Get it on Google Play Download on the App Store