Οδηγός έφαγε 15 χρόνια φυλακή για τον λόγο που θα δείτε στο video

Στο δρόμο οφείλουμε όλοι να είμαστε πιστοί στον Κ.Ο.Κ. και να τον τηρούμε κατά γράμμα. Αυτό δεν το έκανε ο πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου video, ο οποίος έπειτα από μία διαμάχη που είχε με έναν μοτοσικλετιστή, πήρε τον νόμο στα χέρια του και παραλίγο να τον σκοτώσει.

Αν μας παρακολουθείτε στενά και έχετε καλή μνήμη, ίσως θυμόσαστε πως το φθινόπωρο του 2015, ένας οδηγός αυτοκινήτου κινήθηκε σκόπιμα ενάντια σε μοτοσικλετιστή, προκειμένου να τους χτυπήσει. Τελικά τόσο ο οδηγός όσο και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας τραυματίστηκαν, αλλά για καλή τους τύχη, το περιστατικό κατέγραψε κάμερα από επερχόμενη μοτοσικλέτα.

Δείτε επίσης: Η απόλυτη κόντρα – Alfa Romeo Giulia vs BMW M3 vs Mercedes-AMG C63 S (+video)

Ο 69χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ονόματι William Crum, ήταν μάλιστα προκλητικότατος καθώς είχε δηλώσει «δεν με ενδιαφέρει ότι έγινε» και δεν έδειξε να μετανιώνει για την κίνησή του αυτή στο δικαστήριο στο οποίο και ισχυρίστηκε πως τον τσίμπησε αράχνη στην βουβωνική περιοχή και για αυτό αντέδρασε έτσι…

Τελικά, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά, το δικαστήριο αποφάσισε να τον καταδικάσει σε ποινή φυλάκισης 15 ετών… και αν θέλετε την γνώμη μας καλά του έκανε, καθώς θα μπορούσε να είχε τραυματίσει θανάσιμα τους αναβάτες της μοτοσυκλέτας.

Get it on Google Play Download on the App Store