Skoda Kodiaq: 3 ημέρες – 7 πόλεις (+video)

Το Skoda Club Πελοποννήσου αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόσο δραστήριο είναι διοργανώνει το Kodiaq Tour, που θα είναι μία απολαυστική, τριήμερη περιήγηση με Skoda Kodiaq η οποία θα περάσει από συνολικά επτά πόλεις.

Το πρώτο μοντέλο της Skoda στην κατηγορία των μεγάλων, οικογενειακών SUV, το Kodiaq είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, σε τιμές που ξεκινούν από 22.000 ευρώ (δες εδώ τις τιμές του Skoda Kodiaq) και σε δύο επίπεδα εξοπλισμού.

Από την αρχική έκδοση Ambition ο εξοπλισμός είναι πλήρης και περιλαμβάνει ESP, 7 αερόσακους, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, διζωνικός κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αισθητήρα παρκαρίσματος πίσω, αισθητήρα βροχής και λειτουργίας φώτων, ηχοσύστημα κ.λπ. (πατήστε εδώ για τον πλήρη εξοπλισμό).

Έτσι και το Skoda Club Πελοποννήσου, αποδεικνύοντας τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του, διοργανώνει ένα τριήμερο tour το οποίο περιλαμβάνει την επίσκεψη με το SUV της τσέχικης μάρκας τις εξής πόλεις: Αθήνα, Πάτρα, Πύργος, Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη και Κόρινθος.

Σε κάθε πόλη θα υπάρχει συνάντηση με τα μέλη του συλλόγου αλλά και τους φίλους της μάρκας αλλά και όσους ενδιαφέρονται να δουν το αυτοκίνητο από κοντά.

Δείτε παρακάτω το video το οποίο έχει ετοιμάσει το Skoda Club Πελοποννήσου και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Get it on Google Play Download on the App Store