Διαλυμένο Audi RS 6 Avant σε τιμή σοκ!

Το Audi RS 6 Avant αποτελεί ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο για πολλούς οικογενειάρχες -και όχι μόνο-, αφού συνδυάζει τις υψηλές επιδόσεις με μεγάλους χώρους και ανέσεις. Να υπενθυμίσουμε ότι στο πιο ισχυρό RS 6 Avant Performance ο 4.0 λτ. V8 κινητήρας αποδίδει 605 ίππους και 700 Nm ροπής, ενώ προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.

Ένα μεταχειρισμένο Audi RS 6 Avant Performance από την Ολλανδία με μόνο 10.733 χιλιόμετρα αλλά βαριά… τραυματισμένο σε όλο του το αμάξωμα, πωλείται στην τιμή των 46.948 ευρώ (στην Ολλανδία καινούργιο πωλείται 165.375 ευρώ) και σίγουρα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θα βρεθεί κάποιος που θα δώσει αυτά τα λεφτά.

Διαβάστε ακόμα: Nissan GT-R τρώει σκόνη από Audi RS 6 (video)

Οι ζημιές που έχουν γίνει (πιθανώς από ανατροπή) είναι εκτεταμένες, αφού τα μέρη του αμαξώματος που δεν έχουν υποστεί ζημιά είναι ελάχιστα, ενώ δεν υπάρχει ούτε ένα μέρος του αμαξώματος που θα μην έχει τσαλακώσει. Τουλάχιστον, σύμφωνα με την αγγελία ο κινητήρας και η μετάδοση βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι με αυτά τα χρήματα μπορεί κάποιος να επιλέξει κάποιο πολύ καλύτερο (σε κατάσταση) αυτοκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store