Ανατριχιαστικά άψογη BMW M3 E30 Sport Evolution πωλείται με μόλις 120 χλμ.

Δεν υπάρχει… αναφωνήσαμε μόλις είδαμε αυτή την BMW M3 Ε30 και μάλιστα στην υπερσπάνια έκδοση Sport Evolution η οποία παράχθηκε σε μόλις 600 μονάδες και είναι πραγματικά σαν καινούργια, αφού κάποιος μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και να την οδηγήσει για 119 χλμ. μόνο.


Πρόκειται για την απόλυτη BMW M3 E30, καθώς μιλάμε για ένα αψεγάδιαστο αυτοκίνητο το οποίο είναι κυριολεκτικά σαν να κύλησε μόλις από το εργοστάσιο. Φυσικά η τιμή της, αν και δεν αναφέρεται στην αγγελία, καθώς πλέον το αυτοκίνητο φέρεται ως πουλημένο (έμεινε μόλις λίγες ώρες στον διαδικτυακό αέρα ως αυτοκίνητο προς πώληση), θα πρέπει να είναι εξωφρενική καθώς οι απλές M3 σε ανάλογη κατάσταση και με κάποιες χιλιάδες χλμ. πωλούνται έως και 150.000 ευρώ (ίσως και παραπάνω σε κάποιες περιπτώσεις).

Επομένως για την Sport Evolution η οποία να θυμίσουμε εφοδιαζόταν με μοτέρ 2.5 λτ. που απέδιδε 238 ίππους στις 7.000 σ.α.λ. και είχε ροπή στα 240 Nm, η τιμή πολύ πιθανό να είναι ακόμη και στα 250.000 ευρώ ή και παραπάνω.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες πιο πάνω, το γερμανικό sportscar είναι σε εξαιρετική κατάσταση και είμαστε σίγουροι πως θα κάνει πολλούς να κλάψουν που δεν το πρόλαβαν…

Δείτε επίσης: 

Τέλος εποχής για τα χειροκίνητα κιβώτια στα BMW Μ;

Video POV από το απίστευτο τιμόνι BMW Performance

Νέα diesel BMW M550d με 400 άλογα και 4 turbo

Get it on Google Play Download on the App Store