Πωλείται συγκλονιστική και μοναδική BMW M3 E30 Sport Evolution

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε αρκετές BMW M3 E30 να… μπαίνουν κάτω από το σφυρί σε δημοπρασία ή να πωλούνται, καθώς οι ιδιοκτήτες τους μάλλον θεωρούν πως είναι η καλύτερη στιγμή για μια πώληση, προκειμένου να βγάλουν τα περισσότερα δυνατά χρήματα. Αυτή εδώ όμως η M3 είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση και αυτό γιατί πρόκειται, σύμφωνα με τον πωλητή τουλάχιστον, για την μοναδική BMW M3 E30 η οποία είναι «δημιούργημα» του βελτιωτικού οίκου Hamman.


Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η αγγελία, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, η συγκεκριμένη BMW M3 είναι ανακατασκευασμένη από τον γερμανικό βελτιωτικό οίκο, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε την καριέρα του από μία BMW M3 E30.

Το αυτοκίνητο έπεσε στα χέρια του Hamman έπειτα από ένα ατύχημα και φρόντισε να το επιδιορθώσει αλλά και να του δώσει μερικά παραπάνω άλογα καθώς πλέον το 2.5 λτ. μοτέρ του αποδίδει 303 ίππους.

Αλλαγές έχουν γίνει επίσης στο σασί για την ενίσχυσή του, έχουν τοποθετηθεί ρυθμιζόμενα φρένα και ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε ύψος και νέο κιβώτιο ταχυτήτων με πιο μακριά πρώτη σχέση.

Συνολικά το αυτοκίνητο έχει 84.000 χλμ. ενώ από την ανακατασκευή του και έπειτα έχει κάνει μόλις 9.000 χλμ. Σύμφωνα με τον πωλητή η BMW M3 E30 Sport Evolution δεν έχει ίχνος σκουριάς και είναι σε άψογη κατάσταση. Παρόλα αυτά, τα 149.000 ευρώ που ζητάει ίσως είναι υπερβολικά… καθότι το αυτοκίνητο έχει ατύχημα και ίσως οι συλλέκτες δεν εκτιμούν τις παρεμβάσεις του Hamman.

Δείτε επίσης:

Άψογη BMW 2002 με μοτέρ από M3 E30 (+video)

BMW M3 E30 παραδίδει μαθήματα στο Nurburgring (+video)

BMW M5 E60 τρομοκρατεί το φιλήσυχο Μονακό (+video)

Πρώην πρωταθλητής διέλυσε την BMW M5 του Moto GP λίγο πριν τον αγώνα

Get it on Google Play Download on the App Store