Πήγαν να του κλέψουν την Porsche αλλά τους την έφερε… (+videos)

Σε κάποιες χώρες το carjacking, δηλαδή η κλοπή του αυτοκινήτου, ενώ ο οδηγός του είναι μέσα, είναι σε έξαρση και δυστυχώς οι αρχές δεν είναι εύκολο να αντιδράσουν καθώς όλα γίνονται αστραπιαία. Εδώ όμως θα δούμε τον οδηγό αυτής της Porsche να δρα άμεσα και να ξεφεύγει από τους δράστες.

Όπως θα δείτε και στο video, προφανώς οι δράστες ακολούθησαν με την BMW τους (ίσως και αυτή να είναι κλεμμένη) τον οδηγό της Porsche και όταν αυτός έστριψε για να μπει στο γκαράζ του τον έκλεισαν και ένας από αυτούς βγήκε με όπλο από το πίσω κάθισμα και τον απείλησε.

Ο οδηγός της Porsche δεν σάστισε όμως, παρά το γεγονός πως έιχε δίπλα του ακριβώς τον δράστη με το όπλο (καθώς ήταν και δεξιοτίμονη η Porsche), έκανε όπισθεν και χτυπώντας λίγο την BMW έφυγε. Μάλιστα προκειμένου ο οδηγός της BMW να μπορεί μετά να διαφύγει έκανε λίγο μπροστά για να μην καταστραφεί το αυτοκίνητο, ανοίγοντας έτσι στο θύμα τον δρόμο. Πάντως αξίζει να τονίσουμε πως ο δράστης δεν χρησιμοποίησε το όπλο του.

Αυτά τα σκηνικά δυστυχώς μπορεί να γίνουν και στην χώρα μας και όχι μόνο στο Γιοχάνσεμπουργκ από όπου μας έρχεται το video για αυτό καλό είναι να έχουμε πάντοτε το νου μας για το τι συμβαίνει γύρω μας όταν οδηγούμε.

Δείτε παρακάτω τα απίστευτα videos.

Διαβάστε ακόμη:

BMW 323i E21 ταπεινώνει Lamborghini Aventador LP700-4 (+video)

Πόσο κοστίζει η πιο ακριβή BMW στην Ελλάδα;

Ο Tom Cruise διέλυσε BMW Σειρά 5 E28 (+videos)

Get it on Google Play Download on the App Store