Έφαγε τον αερόσακο στη μούρη… (+video)

Το video που θα δούμε σε αυτό το ποστ θα μπορούσε να έχει διδακτικό χαρακτήρα, καθώς σε αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πως ανοίγει ένας αερόσακος. Παρόλα αυτά, μάλλον είναι αστείο όλο το σκηνικό αλλά και το… ατύχημα που συμβαίνει στον άτυχο πρωταγωνιστή μας.

Προφανώς, εδώ έχουμε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι σκοτώνουν τον ελεύθερό τους χρόνο, προφανώς ασχολούμενοι με ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο. Ο ένας από αυτούς όμως είχε την ιδέα να κάτσει πίσω από το τιμόνι του διαλυμένου αυτοκινήτου και να κάνει πως πάει βόλτα.

Κάποια στιγμή όμως, θέλησε να… φτιάξει την θέση οδήγησης, ρυθμίζοντας την απόσταση του τιμονιού. Οι κραδασμοί όμως είχαν σαν αποτέλεσμα να ενεργοποιήσουν τον αερόσακο ο οποίος άνοιξε και του έσκασε με όλη τη δύναμη στο πρόσωπο.

Προφανώς, ο άτυχος… οδηγός δεν έπαθε κάτι σοβαρό, αλλά σίγουρα θα σκεφτεί καλύτερα την επόμενη φορά που θα θελήσει να κάνει ανάλογα αστεία.

Φυσικά το αυτοκίνητο αυτό, μας φέρνει στο μυαλό την Porsche 911 που πήρε κάποιος για test drive και τη διέλυσε αλλά και το VW Golf επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών.

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για το video!

Get it on Google Play Download on the App Store