Για νέο ρεκόρ πωλήσεων πάει η Mercedes-AMG το 2017

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Mercedes-AMG, το αγωνιστικό τμήμα και υπεύθυνο για τα αυτοκίνητα επιδόσεων της Mercedes, αναμένεται να ολοκληρώσει τη φετινή χρονιά με πωλήσεις πάνω από 100.000 αυτοκίνητα, δημιουργώντας ένα νέο ρεκόρ στην ιστορία του.


Το 2016 η Mercedes-AMG τελείωσε τη χρονιά με 99.235 πωλήσεις, όμως φέτος και σύμφωνα με δηλώσεις του αφεντικού της εταιρείας, κ. Tobias Moers, αναμένεται για πρώτη φορά οι πωλήσεις να ξεπεράσουν το ορόσημο των 100.000 αυτοκίνητων σε έναν χρόνο.

Σήμερα, πάντα σύμφωνα με τον κ. Moers, η Mercedes-AMG διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων της ιστορίας της, αφού υπάρχουν διαθέσιμες πάνω από 50 εκδόσεις AMG όλων σχεδόν των μοντέλων της Mercedes. Αυτός ο πλουραλισμός φαίνεται ότι λοιπόν αποδίδει και το 2017, τη χρονιά που η AMG γιορτάζει 50 χρόνια, θα πραγματοποιηθεί ένα ιστορικό ρεκόρ για τη μάρκα.

Σημειώστε ότι μόλις πριν μια 4ετία, το 2013, η AMG είχε πουλήσει 32.000 αυτοκίνητα, που ήταν και ρεκόρ για την εποχή, όμως πλέον με την αύξηση των εκδόσεων και κυρίως την είσοδο στην αγορά των AMG επιλογών για τα compactμοντέλα της Mercedes (A-Class, CLA, GLA κ.λπ.), το νούμερο αυτό έχει τριπλασιαστεί.

Διάφορα νέα: 

Στην Ευρώπη τα πρώτα made in China Volvo S90 

Μισός αιώνας από το πρώτο αυτοκίνητο με διπλό ρότορα 

Νέα crash tests για Nissan Micra, Suzuki Swift, Skoda Kodiaq και MINI Countryman (+videos)


 

Get it on Google Play Download on the App Store