Σε όλη την Ελλάδα το Peugeot Champions Tour

Ξεκίνησε από χθες το Peugeot Champions Tour, το οποίο μέχρι και τα τέλη της χρονιάς θα γυρίσει όλη την Ελλάδα δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να δει από κοντά όλα τα μοντέλα της γαλλικής εταιρείας. Παράλληλα, στο ταξίδι θα συμμετάσχουν και προσεκτικά επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της Peugeot.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες που θα βρεθούν στην πόλη των διανομέων της Peugeot κατά την διάρκεια του Peugeot Champions Tour, θα δουν από κοντά και οδηγήσουν τα Peugeot 108, 208, 308, 508, 2008 και το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, το Peugeot 3008. Επίσης, θα συμμετάσχουν τα σπορ 208 και 308 GTi by Peugeot Sport, καθώς και τα πολυτελή 308 και 508 GT 2.0 BlueHDi 180hp.

Το παρών στο Peugeot Champions Tour θα δώσει και η γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων της Peugeot, με τη συμμετοχή των 208 Pro, Bipper, Partner, Expert και Boxer. Σε ό,τι αφορά στα μεταχειρισμένα, θα συμμετάσχουν προσεκτικά επιλεγμένα και εγγυημένα μεταχειρισμένα, με την σφραγίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας, που θα διατίθενται προς πώληση.

Αφού οι επισκέπτες απολαύσουν την οδήγηση ενός νέου ή μεταχειρισμένου Peugeot, το εξειδικευμένο προσωπικό της μάρκας θα είναι διαθέσιμο για την επιλογή του κατάλληλου μοντέλου, αλλά και για την διαμόρφωση ενός προγράμματος απόκτησης που θα ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε αγοραστή.

Ο πρώτος σταθμός του Peugeot Champions Tour είναι η πόλη της Λαμίας, με τη συμμετοχή του επίσημου διανομέα της μάρκας, Peugeot AUTOKAR. Τα αυτοκίνητα της Peugeot θα παραμείνουν στην πόλη από τις 31 Μαΐου έως και τις 7 Ιουνίου 2017.

Διαβάστε ακόμα: 

Ολοκληρωμένο service Peugeot με 135 ευρώ 

Peugeot service με 59 ευρώ και δώρο οδική βοήθεια 

Δωρεάν έλεγχος κλιματισμού από την Peugeot


Get it on Google Play Download on the App Store