Abarth Iveco Stralis στα χρώματα του πολέμου!

Από τον Ιούνιο του 2017 και για τα επόμενα τρία χρόνια, η Iveco θα είναι ο επίσημος μεταφορέας του αγωνιστικού τμήματος Team Abarth Scorpion και θα προμηθεύσει την ομάδα με δύο φορτηγά, το Stralis XP και το Eurocargo

Για τον εορτασμό αυτής της συνεργασίας μεταξύ των δύο ιταλικών μαρκών, η Iveco παρουσίασε τη νέα ειδική, περιορισμένης παραγωγής έκδοση του νέου Stralis XP TCO2 Champion, το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 124 αντίτυπα, εμπνευσμένα από το Abarth 124 Spider. O εικονιζόμενος νούμερο «μηδέν» τράκτορας, είναι ο πρώτος που βγήκε στην παραγωγή και θα χρησιμοποιηθεί από την Abarth ως υποστηρικτικό όχημα κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Το Stralis XP TCO2 Champion των 570 ίππων με τα αγωνιστικά χρώματα της Abarth έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και ξεχωρίζει από το λευκό χρώμα με τις κόκκινες ρίγες, την καρό σημαία στα πλαϊνά, τα λογότυπα της Abarth και τις μαύρες ζάντες με το κόκκινο περίγραμμα. Την αγωνιστική του «ενδυμασία» την έχει επιμεληθεί το Abarth Style Centre, όχι μόνο στο αμάξωμα, αλλά και στην καμπίνα με τις δερμάτινες δίχρωμες επενδύσεις κόκκινου μαύρου στο κάθισμα του οδηγού, στις πόρτες και στο τιμόνι.

Να σημειώσουμε ότι το αγωνιστικό Abarth 124 R-GT εφοδιάζεται με 1.8 λτ. turbo κινητήρα απόδοσης 300 ίππων, συνδυασμένο με εξατάχυτο σειριακό κιβώτιο.

Διαβάστε ακόμα:

Δοκιμή Abarth 124 Spider 170 hp AT

Πύραυλος Abarth 500 1.4 λτ. με 404 ίππους και τιμή σοκ!

Έτσι βάφει ματ το Abarth 124 Spider η Fiat (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store