Ποια αυτόνομη οδήγηση; Πήρε την κατάσταση στα χέρια του και σώθηκε…

Έχουμε ακούσει πολλά για την αυτόνομη οδήγηση και προφανώς είμαστε ακόμη σε πρώιμο στάδιο καθώς χρειάζεται να περάσουν ακόμη πολλά χρόνια εξέλιξης μέχρι να τελειοποιηθεί. Και στο videoπου θα δούμε αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο πως ο οδηγός είναι πάνω από όλα.

Πρόκειται για τον οδηγό ενός Tesla Model S, ο οποίος έχει το αυτοκίνητο στον αυτόματο πιλότο, όταν ξαφνικά εισβάλει στη λωρίδα στην οποία κινείται ένα άλλο αυτοκίνητο (Ford Escape συγκεκριμένα). Ο οδηγός επιδεικνύοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά πήρε το τιμόνι στα χέρια του και με έναν ελιγμό απέφυγε το άλλο αυτοκίνητο.

Κάτι που όπως φαίνεται το αυτόνομο σύστημα οδήγησης της Tesla δεν είχε δει καν, αφού ούτε να προειδοποιήσει ηχητικά δεν πρόλαβε. Προφανώς λοιπόν χρειάζεται κάποιο πολύ πιο γρήγορο λογισμικό το σύστημα αυτόνομης οδήγησης της Tesla και όχι μόνο αυτής.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο οδηγός του video δουλεύει για την Uber και στο πίσω κάθισμα έχει επιβάτες, οι οποίοι μετά συζητούν για το συμβάν και για το γεγονός πως το αυτοκίνητο ήταν στον αυτόματο πιλότο αλλά ο οδηγός τον παρέκαμψε. 

Δείτε ακόμη:

Πόσα καίει και τι τέλη κυκλοφορίας πληρώνει η Bugatti Chiron των 1.500 ίππων;

Αγόρασε αυτή τη Ferrari F430. Δείτε πως την έκανε μέσα σε μία ώρα

Ασύλληπτο ποσό για Lancer Evolution ΙΧ με μόλις 14 χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store