Νέο κινέζικο compact SUV για την Ευρώπη

Η κινέζικη Chery ξεκινά την Ευρωπαϊκή της «επίθεση» και στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που θα διεξαχθεί στα μέσα του Σεπτέμβρη, θα παρουσιάσει το πρώτο της νέο μοντέλο που θα μας γνωρίσει τη νέα γκάμα αυτοκινήτων της εταιρείας, η οποία θα απευθυνθεί και στις Ευρωπαϊκές αγορές.

Διαβάστε ακόμα: Νέο pick-up από την Peugeot με βάση Nissan

Το νέο μοντέλο της Chery είναι ένα compact SUV, για το οποίο η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα και την πρώτη φωτογραφία του-σκίτσο. Η σχεδίασή του, βασίζεται πάνω στη νέα φιλοσοφία «Life in Motion» της φίρμας, ενσωματώνοντας αρκετό δυναμισμό και πολλά μοντέρνα στοιχεία όπως π.χ. τα Full LED εμπρόσθια φώτα.

Η νέα αυτή σχεδιαστική φιλοσοφία της Chery θα επηρεάσει από εδώ και πέρα όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας, τα οποία θα ακολουθήσουν μετά την παρουσίαση του νέου compact SUV τα αμέσως επόμενα χρόνια, για να δημιουργήσουν την νέα παγκόσμια γκάμα της εταιρείας, που θα δούμε και στην Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμα: Το πιο… ξενέρωτο ρεκόρ στο Nurburgring το έκανε κινέζικο supercar (+video)

Σύμφωνα με την ίδια την Chery, η νέα γκάμα των μοντέλων της θα δώσει περισσότερη έμφαση στα SUV και crossover μοντέλα, στις κατηγορίες δηλαδή που έχουν την περισσότερη ανάπτυξη παγκοσμίως. Μάλιστα και ειδικά για την Ευρώπη, η Chery ετοιμάζει ένα νέο σχεδιαστικό κέντρο και κέντρο εξέλιξης και τεχνολογίας, που θα βοηθήσουν περαιτέρω την ανάπτυξή της.

Get it on Google Play Download on the App Store