Toyota και πάλι Toyota

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Interbrand ανακοίνωσε τις 100 καλύτερες εταιρείες του κόσμου, υπολογίζοντας μία σειρά από παράγοντες, προκειμένου να ορίσει την αξία τους. Στην πρώτη θέση των εταιρειών αυτοκινήτου ήταν και πάλι η Toyota, η οποία εδώ και χρόνια φιγουράρει στην κορυφή.

Δείτε ακόμη: Ποιο είναι το ισχυρότερο 1.000άρι turbo μικρομεσαίο;

Όπως βλέπουμε και στην σχετική λίστα στην δεύτερη εικόνα πιο πάνω, η Toyota αν και έχασε 6% σε σχέση με πέρυσι, έχοντας αξία (σε δολάρια) 50,29 δισ. παρέμεινε στην πρώτη θέση, ενώ είναι πάνω και από το Facebook. Στην δεύτερη θέση των εταιρειών αυτοκινήτου και ένατη συνολικά, είναι η Mercedes στο +10% από πέρυσι, ενώ ακολουθεί η BMW από την 13η θέση γενικής.

Έπονται οι Honda, Ford, Hyundai, Audi, Nissan, Volkswagen, Porsche, Kia, Land Rover και MINI. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ferrari μπήκε για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη λίστα, και βρέθηκε στην 88η θέση, με την Tesla να μπαίνει οριακά στην εκατοντάδα, τερματίζοντας 98η.

Διαβάστε επίσης: Video: Το νέο Kia Stonic με κάθε λεπτομέρεια

Όσον αφορά στις υπόλοιπες εταιρείες, εκτός αυτοκινητοβιομηχανίας, στην κορυφή είναι και πάλι η Apple αφήνοντας δεύτερη την Google και τρίτη την Microsoft. 

Get it on Google Play Download on the App Store