Πάμε στοίχημα: Nissan GT-R vs Audi RS7 vs Mercedes-AMG E63 S (+video)

Όταν η Nissan παρουσίασε το GT-R καθήλωσε τον αυτοκινητικό κόσμο, καθώς μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια αυτοκίνητα πολύ πιο ακριβά ακόμη και supercars. Τα χρόνια όμως πέρασαν, το GT-R γέρασε και ο ανταγωνισμός δυνάμωσε. Μπορεί λοιπόν να τα βάλει με Audi RS7 και Mercedes E63 AMG;

Δείτε ακόμη: Video: Ο Ken Block κόβει την ανάσα στο θρυλικό Pikes Peak

Και για να μην λέμε λόγια του αέρα ας δούμε πρώτα τα νούμερα, που κάποιες φορές λένε και αλήθεια… Το Audi RS7 Performance έχει μοτέρ 4,0 λτ. V8 με twinturbo, το οποίο αποδίδει 597 ίππους και κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δλ.

Το Nissan GT-R«Recaro» έχει V6 twinturboμοτέρ, χωρητικότητας 3,8 λτ. με απόδοση 562 ίππων (δεν δίνεται επίσημος χρόνος για το 0-100 χλμ.ώρα της συγκεκριμένης έκδοσης), ενώ η Mercedes-AMG E63 S είναι επίσης 4.0 λτ. με V8 twinturbo απόδοσης 603 ίππων και έχει 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,4 δλ.

Διαβάστε επίσης: Το Toyota GT 86 με το μοτέρ Ferrari τράκαρε σε γύρισμα… (+video)

Και τα τρία αυτοκίνητα είναι τετρακίνητα και με αυτόματο κιβώτιο. Ποιο θα κερδίσει όμως τη μάχη; Θα μπορέσει το ιαπωνικό NissanGT-Rπου έχει πλέον τα χρονάκια του να τα βάλει με τον γερμανικό ανταγωνισμό; Σε ποιο θα στοιχημάτιζες; Δες στο videoπου ακολουθεί την έκβαση της μάχης.

Get it on Google Play Download on the App Store