Ένα αγωνιστικό VW Polo για όλους…

Η εμπλοκή της Volkswagen στα αγωνιστικά δρώμενα και συγκεκριμένα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς στα τέσσερα χρόνια που συμμετείχε κατέκτησε και ισάριθμους τίτλους. Πλέον θα αγωνιστεί ξανά με το Polo, αλλά στην κατηγορία R5.

Δείτε ακόμη: Θεωρίες συνωμοσίας για αυτό το καμένο Nissan GT-R Nismo

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο κάθε ενδιαφερόμενος, που θέλει να συμμετέχει σε αγώνες, μπορεί να αγοράσει το VW Polo R5 και να κατέβει μαζί με την ομάδα του και να διεκδικήσει ότι καλύτερο.

Το VW Polo R5 θα είναι έτοιμο το 2018 και πιο πάνω βλέπουμε στο πρώτο επίσημο σκίτσο του πως θα μοιάζει. Όπως είναι φυσικό, η αγωνιστική έκδοση του VW Polo θα βασίζεται στο GTI και φυσικά θα έχει κάποιες σημαντικές αλλαγές, προκειμένου να γίνει πιο αποδοτικό.

Συγκεκριμένα, το μοτέρ του θα αποδίδει 70 ίππους επιπλέον (270 από 200) και θα συνεργάζεται με σειριακό κιβώτιο πέντε σχέσεων για αγωνιστική χρήση φυσικά, ενώ θα διαθέτει και τετρακίνηση.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα μοιάζει η νέα Toyota Supra

Φυσικά το εσωτερικό του θα είναι… σπαρτιάτικο με τα απολύτως απαραίτητα να το συνοδεύουν, ενώ θα υπάρχει φυσικά και Roll Cage.

Get it on Google Play Download on the App Store