Ο Loeb επιστρέφει στο WRC

Η μεγάλη επιστροφή του Sebastien Loeb στο WRC γίνεται πράξη. Ο Γάλλος, εννέα συνεχόμενες χρονιές παγκόσμιος πρωταθλητής, ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί σε τρεις αγώνες του WRC του 2018.

Δείτε ακόμα: Αυτές είναι οι καλύτερες προσπεράσεις στην Φόρμουλα 1 για το 2017 (+video)

Πιο συγκεκριμένα ο Loeb, έχοντας πλάι του όπως πάντα τον Daniel Elena θα συμμετέχει πίσω από το τιμόνι του Citroen C3 WRC σε τρεις αγώνες. Η αρχή θα γίνει στον χωμάτινο αγώνα στο Μεξικό (8-11 Μαρτίου), η συνέχεια θα περιλαμβάνει βεβαίως τη Γαλλία με τον ασφάλτινο γύρο της Κορσικής (5 – 8 Απριλίου) και τελευταία εμφάνιση θα είναι στις μικτές συνθήκες (άσφαλτος και χώμα) στην Πορτογαλία (25 – 28 Οκτωβρίου).

Στις δηλώσεις του ο Loeb τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί ξανά στο WRC και θα απολαύσει τόσο τον αγώνα όσο και τα νέων προδιαγραφών αυτοκίνητα.

Διαβάστε ακόμα: Επίσημο: Η Alfa Romeo επιστρέφει στην F1

Ο Γάλλος έχει ήδη δοκιμάσει το Citroen C3 WRC πριν από δύο μήνες με στόχο τότε να μεταφέρει στους ιθύνοντες της ομάδας τις προτιμήσεις του ώστε να βελτιωθεί το αυτοκίνητο στα σημεία που υστερεί έναντι του ανταγωνισμού.

H Citroen θα έχει ως βασικό οδηγό τον Meeke ο οποίος θα αγωνιστεί και τους 13 αγώνες ενώ δεύτερος οδηγός στους αγώνες που δεν θα αγωνιστεί ο Loeb θα είναι ο Breen.

Get it on Google Play Download on the App Store