Οδηγός Honda S2000 τα έκανε… μαντάρα (+video)

Το Honda S2000 είναι ένα αυτοκίνητο ο οποίο απαιτεί σεβασμό από τον εκάστοτε οδηγό του, καθώς ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμο να γυρίσει και να σε δαγκώσει. Κάτι που αποδεικνύεται με τον πιο πειστικό και δυσάρεστο τρόπο και στο video που θα δούμε πιο κάτω.

Δείτε ακόμη: Mercedes A-Class σκαρφάλωσε σε BMW Σειρά 3

Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως ο οδηγός του Honda S2000 δεν κυνηγά… την τύχη του καθώς μάλλον οδηγεί συνετά. Παρόλα αυτά σε μία αριστερή στροφή το ιαπωνικό roadster αρχίζει να υπερστρέφει και ο οδηγός του δεν μοιάζει να έχει διάθεση να διορθώσει την πορεία του με «ανάποδο» τιμόνι.

Φαίνεται πως έχει αποδεχθεί την μοίρα του από την πρώτη στιγμή και περιμένει να σωθεί από θαύμα. Φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ και κατέληξε σε χωράφι… χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

Στα μάτια μας μοιάζει απίθανο να φύγει τόσο εύκολα το Honda S2000 και σίγουρα αυτό έχει να κάνει με κακή κατάσταση ελαστικών ή ολισθηρότητας του οδοστρώματος εξαιτείας ίσως κάποιων υγρών κλπ.

Διαβάστε επίσης: Toyota GT 86 με DNA από BMW M5 (+video)

Παρόλα αυτά όταν έχεις ένα αυτοκίνητο όπως το Honda S2000 πρέπει να είσαι πάντοτε σε ετοιμότητα. Ίσως με ποιο σωστούς χειρισμούς από τον οδηγό να ήταν καλύτερη η κατάληξη…

Get it on Google Play Download on the App Store