Έτσι θα μοιάζει η νέα Mercedes-AMG A-Class

Πριν λίγες ημέρες η Mercedes παρουσίασε την ολοκαίνουργια, τέταρτη γενιά της A-Class και όπως είναι λογικό σιγά σιγά θα έρχονται στο φως της δημοσιότητας και νέες εκδόσεις της. Η κορύφωση της γκάμας θα έρθει με την έκδοση AMG φυσικά που θα μοιάζει κάπως έτσι όπως φαίνεται και στην πιο πάνω εικόνα.


Δείτε ακόμη: Τα 10 παγκόσμια best sellers μικρά αυτοκίνητα του 2017

Και λέμε θα μοιάζει καθώς δεν είναι επίσημη φωτογραφία αλλά δημιουργία του ανεξάρτητου σχεδιαστή X-Tomi ο οποίος για ακόμη μία φορά μας δείχνει με μεγάλη ακρίβεια πως θα είναι η Mercedes-AMG A-Class όταν θα παρουσιαστεί και επίσημα.

Η νέα, τέταρτης γενιάς Mercedes A-Class φέρει πολλά καινούργια χαρακτηριστικά σε σχεδιασμό, τεχνολογίες και κινητήρες (διαβάστε εδώ) και όπως είναι απολύτως λογικό αυτά θα περάσουν και στην έκδοση AMG.

Η τελευταία φυσικά θα έχει και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τονίζουν την προσωπικότητά της, όπως αεροδυναμικά βοηθήματα, ζάντες αλουμινίου, ματ χρώμα σπορ ανάρτηση, εξάτμιση κλπ.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της, λέγεται πως η Mercedes θα καταφέρει να φτάσει την εξωπραγματική απόδοση των 200 ίππων/λίτρο στην A 53 όπως πιθανότατα θα είναι η κωδική ονομασία του μοντέλου.

Διαβάστε επίσης: Ξαφνικός θάνατος για την BMW M3. Τη γλύτωσε η BMW M4

Θυμίζουμε πως εκτός από την απλή έκδοση της A-Class θα είναι διαθέσιμη για περίπου ένα χρόνο μετά το λανσάρισμά της και η ειδική έκδοση Edition 1, όπως άλλωστε έχει κάνει η Mercedes και με άλλα νέα μοντέλα της στο παρελθόν.

Get it on Google Play Download on the App Store