Νέα Skoda Superb ντύθηκε εξωτερικά με αληθινό δέρμα!

Το car wrapping είναι ο πιο διαδεδομένος και «εύκολος» τρόπος για να αλλάξει κανείς χρώμα και εμφάνιση στο αυτοκίνητο του, χωρίς να χρειάζεται να βαφτεί. Οι συνηθέστερες μεμβράνες για το ντύσιμο του αμαξώματος είναι οι ματ γκρι και μαύρες, αφού ταιριάζουν σε πολλά σπορ ή πολυτελή μοντέλα και τους χαρίζουν εμφάνιση τύπου «stealth».

Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση, αντί για μεμβράνη έγινε χρήση δέρματος αγελάδας για να ντυθεί εξωτερικά μια ολοκαίνουργια Skoda Superb. Πως και επιλέχθηκε κάτι τέτοιο; Ο επικεφαλής σχεδιασμού της νέας Superb, Josef Kaban ζήτησε από φοιτητές του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας να επενδύσουν το μεγάλο σεντάν εξωτερικά με ένα υλικό που θα ενσωματώνει επιρροές από την εν λόγω πόλη.

Επειδή λοιπόν η Φλωρεντία είναι γνωστή για τα δερμάτινα, οι φοιτητές επέλεξαν να «φορέσουν» στην Superb ένα δερμάτινο συνολάκι. Το μοναδικό αυτό δημιούργημα βρίσκεται στην έδρα της Skoda στο Mlada Boleslav και δεν προορίζεται για πώληση αλλά ούτε και για κάποια επίσημη επίδειξη, προς το παρόν τουλάχιστον.

Get it on Google Play Download on the App Store