Απίστευτο! Land Rover Defender πωλήθηκε 549.000 ευρώ!

Το απίστευτο ποσό των 549.000 ευρώ έπιασε σε φιλανθρωπική δημοπρασία του οίκου Bonhams το εικονιζόμενο Land Rover Defender, το οποίο είναι το 2.000.000ό που πέρασε από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου Σόλιχαλ της Μ. Βρετανίας. Ο αγοραστής που διέθεσε τις 400.000 στερλίνες Αγγλίας προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία του, ωστόσο το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι προέρχεται από το Κατάρ.

Το δυο εκατομμυριοστό Land Rover Defender παράχθηκε τον περασμένο Μάιο, ενώ στην παραγωγή βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- και οι Stephen και Nick Wilks, γιοι του ιδρυτή της Land Rover. Το επετειακό αυτό μοντέλο φέρει και κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως είναι η διχρωμία στο αμάξωμα, οι μαύρες ζάντες, η πλακέτα «No 2.000.000» στο πίσω μέρος του αμαξώματος και στα προσκέφαλα των καθισμάτων και ο χαραγμένος χάρτης Red Wharf Bay όπου σχεδιάστηκε το αρχικό Land Rover.

Αυτός είναι και ο τελευταίος μήνας παραγωγής του Land Rover Defender, το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται πριν από 67 χρόνια, διατηρώντας το κλασικό τετράγωνο σχήμα του, αλλά με πάρα πολλές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις όλα αυτά τα έτη. Ο αντικαταστάτης του αργεί ακόμα, αφού αναμένεται να παρουσιαστεί το 2018.

Get it on Google Play Download on the App Store