Αξεσουάρ για το Toyota Yaris

To δημοφιλές μικρό μοντέλο της Toyota, το Yaris προσφέρεται με μια σειρά από εργοστασιακά αξεσουάρ, τα οποία ενισχύουν ακόμα πιο πολύ τη νεανική του εικόνα, ενώ βελτιώνουν και την πρακτικότητά του. Η λίστα των εξτρά περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου, προστατευτικά, διακοσμητικά στο αμάξωμα και στο εσωτερικό, μπαγκαζιέρα και διάφορα ακόμα αξεσουάρ, τα οποία σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

1. Ζάντες αλουμινίου 15″ Podium II machined. Διαλέξτε τις ζάντες που σας ταιριάζουν από την γκάμα αξεσουάρ 15″ και 16″ σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα. 2. Ζάντες αλουμινίου 16″ Podium II machined. 3. Ζάντες αλουμινίου 16″ Podium II. 4. Διακριτικό διακοσμητικό εμπρόσθιου προφυλακτήρα σε χρώμα Super Red.

1. Εξωτερικό κάλυμμα καθρέπτη σε χρώμα Carbon. 2. Διακριτικό διακοσμητικό οπίσθιου προφυλακτήρα σε χρώμα Super Red. Δώστε στο πίσω μέρος μέρος του αυτοκινήτου σας ένα έξτρα χαρακτήρα. 3. Πλαϊνά προστατευτικά Piano Black με λεπτομέρεια σε χρώμα κόκκινο. 4. Κεραία σε σχήμα πτερυγίου σε χρώμα μαύρο.

1. Πλαϊνά διακοσμητικά σε συνδυασμό μαύρο-satin χρώμιο. 2. Κουτί αποσκευών για την σχάρα οροφής ασημί χωρητικότητας 410 λίτρων. 3. Προστασία οπίσθιου προφυλακτήρα από πιθανές μικροαμυχές που δημιουργούνται κατά την φόρτωση-εκφόρτωση φορτίων (μαύρο πλαστικό). 4. Προστατεύστε το αμάξωμα από μικροφθορές με τους εμπρός και πίσω λασπωτήρες για το νέο Yaris.

1-2. Διακοσμητικός δακτύλιος αεραγωγού σε χρώμα μπλε ή κόκκινο. 3-4. Βάση κεντρικής κονσόλας σε χρώμα Super Red.

1. Δερμάτινη επένδυση λεβιέ με λεπτομέρεια που ενισχύει το εσωτερικό design του αυτοκινήτου. 2. Το κάθετο δίχτυ αποσκευών ασφαλίζει τα ευαίσθητα αντικείμενα που είναι τοποθετημένα στο χώρο αποσκευών. 3. Το ειδικά μελετημένο πλαστικό δάπεδο χώρου αποσκευών προστατεύει το χώρο από φθορές ενώ παράλληλα αυξάνει τη στατική τριβή προκειμένου οι αποσκευές να μη γλιστρούν εύκολα. 4. Παιδικό κάθισμα για παιδιά από 15 έως 36 κιλά ή από 9 έως 18 κιλά. Για να παρέχεται στα παιδιά σας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Εύκολη εφαρμογή είτε με τη ζώνη είτε στο σύστημα isofix.

Get it on Google Play Download on the App Store