Rustic Grill Restaurant και Bar στη Μύκονο

Πολύ κοντά στη Χώρα της Μυκόνου, σχεδόν ένα χιλιόμετρο από τη Μικρή Βενετία βρίσκεται το καλύτερο Grill Restaurant και Bar του νησιού, το Rustic. Το μαγαζί έχει άνετο parking και μια υπέροχη διακόσμηση, τέλεια εναρμονισμένη με το ύφος του φαγητού, αποπνέοντας μια χαλαρή αλλά και γεμάτη κέφι διάθεση.

Το Rustic Grill Restaurant και Bar σερβίρει ένα λαχταριστό μενού που συνδυάζει αμερικανικές και μεσογειακές κουζίνες χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα υλικά της Μυκόνου για να δημιουργήσετε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία φαγητού.

Είναι ανοιχτά για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο από τις 11 π.μ. έως τις 1 π.μ. καθημερινά, ενώ το μπαρ που παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 2:30 π.μ. Από ένα ρομαντικό δείπνο για 2 άτομα, έως μια γαμήλια δεξίωση 500 ατόμων, δεν υπάρχουν όρια όσον αφορά τις υπηρεσίες του Rustic Grill Restaurant και Bar.

Όποιο φαγητό επιλέξετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πλημμυρίσει με αφθονία γεύσεων, ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Σπεσιαλιτέ είναι τα χάμπουργκερ, τα οποία εντυπωσιάζουν σε μέγεθος, εμφάνιση και φυσικά σε νοστιμιά.

Η εμπειρία του προσωπικού στο χώρο της εστίασης χρόνια, έχει κάνει το Rustic Grill ένα εστιατόριο έτοιμο να ευχαριστήσει κάθε πελάτη, σε όλα τα επίπεδα. Είναι μια μοναδική επιλογή για να γευματίσετε, πριν συνεχίσετε τις βόλτες σας στη Χώρα της Μυκόνου, αλλά και για ένα ωραίο πρωινό καφέ, με από μια βραδιά διασκέδασης!

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Περιοχή: Βούγλι, Μύκονος
  • Τηλέφωνο: 2289 026975
  • Σελίδα Facebook: Rustic Grill

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store